Livsstil,  Ukategorisert

Jeg har null kontroll!

Jeg føler at jeg er i en identitetskrise på et helt nytt nivå! Jeg kommer ikke videre før jeg har akseptert at det er sånn jeg har blitt. Jeg har blitt et godt gammeldags gatekryss! So here I am.. Jeg har null kontroll!

Jeg er en god blanding i hodet mitt – Norsk og dansk! Det kan godt være en anelse forvirrende å forstå meg når jeg både skriver og snakker, det vet jeg.

De som ikke kjenner meg vil helt sikkert tenke at jeg har dysleksi. Jeg har ikke det altså, men vet ikke hva diagnosen er hvis man har en tendens til å blande to språk? ?
Jeg tror at grunnen til at det er ekstra vanskelig, er fordi de to språkene er så like. Jeg kan fortelle deg at det er minst like forvirrende oppe i hjernen min, som det er for deg å forstå meg. ?

Jeg flyttet til Norge for litt over 6 år siden. Jeg gikk all in på språket da jeg kom og på rundt 3 måneder kunne jeg snakke det man vil kalle hverdagsspråk, på norsk.

Men nå sitter jeg her, 6 år senere og tenker det er vanskelig å velge hvilket språk jeg skal skrive her på bloggen, av redsel for å miste leserne mine, for jeg setter pris på hver og en (har lyst å bli en anerkjent blogger vettu! – sikkert urealistisk, men et mål er et mål)! Har til og med vurdert å starte enda en blogg – en på dansk og en på norsk, men det skjer ikke.

Jeg tenker at fra nå av, vil jeg være tro mot meg selv. Jeg vil skrive på norsk når hjernen min er innstilt på norsk og på dansk når jeg tenker på dansk. I dag er en norsk dag ? Jeg føler ikke selv jeg har kontroll! haha!

Jeg løfter haka og skåler fra kjøkkenet, der Mathias lager risotto og jeg kvalitetssikre hvitvinen som skal brukes dertil! Ønsker alle en fantastisk lørdag!

Xoxo Dansken (eller Norsken!?)♡

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *