Livsstil

Lyt til dine tanker og bliv klogere på dig selv!

Kender I det når de samme tanker går på repeat og man aldrig får fred i hjernen? Måske prøver hjernen din at fortælle dig noget? Lyt til dine tanker og bliv klogere på dig selv!

Pludselig fredag! Ugen er gået så utrolig hurtigt, at jeg ikke føler at jeg har haft mig selv med! Kender I det?

Har I et sted hvor I tænker allerbedst? Der tankerne bare strømmer og du får kloge tanker om livet? Det har jeg! Når jeg løber, når jeg går tur, har en flot udsigt eller når jeg står i badet.

I dag da jeg stod i badet, fik jeg pludselig en åbenbaring! Jeg ved nu hvorfor jeg ikke i 6 år har skænket tanken om at jeg skulle flytte til Danmark igen! Det er jo fordi jeg havde bestemt mig for at det skulle være Norge for evigt! Danmark var ikke et alternativ engang – jeg elsker Norge, jeg elsker mit job, mine venner, naturen og når jeg får besøg af min skønne familie. Besøgene er noget helt, helt specielt – vi er helt nærværende, har sat tid af og er så intimt sammen at man får de helt dybe samtalerne.

Men så fik jeg en dansk kæreste – noget jeg sagde jeg aldrig skulle have! ? Og med den pakke kom der også et muligt alternativ. Nemlig Danmark! Jeg ved at grunden til at jeg havde bestemt mig for, at jeg ikke skulle have en dansk kæreste, var fordi jeg inderst inde godt vidste, at så ville det være en mulighed at vi skulle flytte til Danmark på et tidspunkt.

Så her sidder jeg med håret i et håndklæde efter fredagens lange varme og tankefulde bad og tænker på om jeg skal sende Mathias retur til Danmark! (Nej da! ?)!

Men jeg sidder nu her og forstår hvorfor jeg er så urolig i hovedet. Jeg forstår hvorfor alle mine tanker går til hvad fremtiden skal bringe. Jeg føler alt skal planlægges på et nyt og mere detaljeret niveau, fordi man jo også sidder i den klemme at man snart må sætte igang i fødefabrikken og burde blive voksen. ??‍♀️?

Puha.. Håber I får en dejlig fredag! ❤️

Xoxo Dansken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *