Ninna K på toppen av Preikestolen
Trening

For deg som syns trening er uoverskuelig!

Jeg er ingen treningsguru eller en Funkygine #2 (selv om det er fort gjort å blande oss!). Men jeg er en mindre trenet og mindre fornøyd utgave av meg selv.

Etter jeg ble utsatt for en arbeidsskade som forårsaket en heftig hjernerystelse for snart 1,5 år siden, kunne ikke jeg trene eller leve som jeg førhen gjorde – livet mitt ble endret radikalt (høres jævlig dramatisk ut)!
Før hjernerystelsen var jeg i mitt livs beste form (jeg og kroppen min var rimelig gode venner, for å si det sånn!) og derfor har det i etterkant vært en jækla hard kamp å akseptere at jeg skulle få en helt annen og nesten motsatt hverdag.

Det gjør noe med deg å ikke kunne få leve som du vil eller ikke å kunne få bevege seg som du tidligere har gjort. Derfor følger det med litt (les: VELDIG) dårlig selvfølelse, frustrasjoner, litt ekstra (uønsket) kilo og ellers litt av hvert i den kategorien.

MEN nå etter jeg har vært på medisiner i noen måneder, har jeg endelig begynt å kunne trene litte gran igjen – helt from scratch og da slo tanken meg:

Hvorfor ikke gjøre dette sammen?!

Jeg vet at det er noen der ute som sliter med å komme igang med treningen og som syns det er uoverskuelig (som meg selv), men som egentlig har et inderlig ønske om å få ræva i gir (som meg selv!).

Uansett årsak – om du har vært skadet, har født eller bare har kommet ut av treningen – har jeg lyst å motivere- og inspirere deg til å komme igang igjen og få tilbake overskuddet!
Du vet den følelsen etter en trening – den digge følelsen av stolthet og godfølelsen av at du har gjort noe bra for deg!? – Den vil jeg hjelpe deg til å få.

Visjonen min:

Det skal være overskuelig!
Du trenger hverken et treningsstudio eller fancy utstyr. Du trenger deg selv og treningsprogrammet mitt. Tanken er å legge ut et nytt (overskuelig) treningsprogram hver søndag for den kommende uke.

So let’s do this!!! Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet om du er med og der vil være klar et treningsprogram her på bloggen i morgen ettermiddag!

Xoxo Dansken

Tykk Ninna K og trenet Ninna K
Jeg har gjort det før og kan gjøre det igjen – Kom igjen!!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *