Ninna K ser ut over vannet.
Livsstil

Voksenvalg og kaos i hodet!

Hei folkens <3

Jeg er utrolig rastløs av natur og så er jeg i tillegg typen som vil alt: Ha eget firma, være lærer, blogger, instagramer, bo i Norge, bo nærme familien min, reise rundt, være hjemme, kjøpe hus, når jeg er på besøk i Stavanger vil jeg bo der, når jeg er i Sandnes vil jeg bo der, når jeg er i Aalborg i Danmark vil jeg bo der, jeg vil kjøpe hytte, ha hund, unger, være snowboarder på fulltid. FUCK! Ser du? Det er et evig stress! Kjenner at jeg holder på å koke sammen!

Så hvordan gjør du det? Det ser så jææækla lett ut! Fortell meg hvordan du nyter nuet, hvordan vet du hva du vil? Hvordan kan du «settle down» bare, få unger og være fornøyd med alt i livet ditt uten å tenke på om du skal velge andre veier (det ser i hvert fall slik ut, som det er enkelt og at det er helt perfekt – jeg skulle gjerne hatt det slik)??

Jeg blir deppa av ikke å vite hva jeg skal, vil eller hvilken vei jeg skal gå. Jeg blir deppa av ikke å ha en ting som er «min greie». Skjønner du? Jeg tror jeg vet hvorfor jeg har det slik – jeg har skikkelig dødsangst og i forlengelse av det, er jeg oppriktig redd for å sløse vekk livet på ting som ikke er rett for meg. Jeg vil få mest mulig ut av livet. Men hvordan gjør man det når man vil alt og livet er full av voksenvalg?

Misforstå meg rett: Jeg er fornøyd med alt jeg har utrettet, alt jeg har fått til og alt jeg har stått i og er jævla fornøyd med hvem jeg har blitt! Men nå er jeg i den alderen der en ikke bare kan fjase vekk tiden. Jeg må få meg en plan. Jeg prøver å si til meg selv, at det er greit at jeg har det slik, at det er lurt å ta det som det kommer – men hvordan i h……e gjør en det, når hjernen kun vil tenke på alt kaoset og ikke vil slappe av?

Jeg har mine metoder til å få slappe av. Jeg går tur i skogen eller på fjellet, setter meg ned og skriver blogg. Jeg snakker høyt med samboeren og familien min. Jeg syns synd på samboeren min, som lever sammen med en ustabil tulling som meg 😛  Men han bare rister på hodet av meg og sier «Ja, ja.. Vi får se i morgen» 🙂 Jeg elsker ham for det! Kanskje jeg kan lærer litt av det.

Ninna K smiler til kameraet i gul jakke
Jakken er fra Burton (fordi jeg er blogger liksom)

Familien min sier, når jeg har innkalt til familieråd, at jeg skal følge magefølelsen og være der jeg er glad (Norge). De vil jeg skal være happy og jeg elsker dem for det!
Jeg bare gleder meg til jeg finner roen!

Nå vil jeg inn i stuen og se på serier (det har jeg lært med tiden – før mente jeg at det var waste of life), nyte livet sammen med den avslappa typen min, bruke 7 minutter av livet mitt på å pumpe opp en luftmadrass! 😛

Ha en nydelig pinse!

Xoxo Dansken

6 kommentarer

 • Karenlise

  Græsset er næsten aldrig grønnere på den anden side.. Og det der gør dig glad, er det du skal holde fast i! Hvad betyder det for dig at «settle down»? Man kan stadig ha det mega sjovt og opleve livet trods børn osv. ?

  • Ninna K

   Ja, sådan er det alltid. Men det er også ting jeg allerede har opplevd, som jeg vil tilbake til! Utrolig irriterende! ??‍♀️
   Ja, men jeg vil mine børn skal have et hjem – ikke 10 forskjellige, fordi deres mor ikke kan bestemme sig ?

   • Karenlise

    Det kan jeg så godt forstå! Jeg har det akkurat på samme måde med Nohr. Jeg kan heller ikke finde ordentlig ro og føle mig hjemme. Det er desværre nok også noget jeg har med hjemmefra. Håber at roen kan falde over os på et tidspunkt! Jeg synes du er sej og du kan så mange ting! Heldige de børn som får dig som mor :*

 • Ann Seehauaen

  Kæreste Ninna
  Jeg har hele mit liv været på farten, først med mine forældre og senere med min(e) mænd. Det gælder både boligmæssigt, jobmæssigt og familiemæssigt. Jeg har været rodløs og så snart jeg er faldet til rå i enten job, hus eller familie, startede hovedet forfra. “Man kunne jo også…..” – prøvede at skifte jobbet, ingen ro, skifte bolig og location, ro i en periode, skilsmisse – igen ro i en periode.
  Nu er jeg næsten faldet til ro-manden bliver i hvert fald ikke skiftet, jobbet bliver helt sikkert skiftet og her klokken 11:00 skal vi se et hus ?
  Jeg tror bare at rodløshed ligger i generne og så længe vi er bevidste om det og har en, der tøjre os solidt til klipperne, så går det nok. Jeg har givet min rodløshed videre til to af mine tre børn. Vær bevidst om det.
  Du er et af de mest fantastiske unge mennesker, jeg kender, og jeg ved, at du en dag finder bare lidt mere ro.
  ?

  • Ninna K

   Bedste, gode Ann! ❤️
   Takk! Det du beskriver, gør mig rolig – ved tanken om at jeg ikke er alene og at det er okay. Bliver så lidt urolig ved tanken om at det er sådan nogen mennesker har det, og at jeg bare må leve med det – som du og dine to børn. ?
   Godt at jeg har fundet en god mand, med begge fødderne plantet solidt på jorden, som kan bremse mig lidt af og til. ❤️ min far siger også at han har det på samme måde – så jeg ved nok hvor det kommer fra ?.
   Held og lykke med huskøb/salg! ?
   Håber også du finder drømmejobbet! De er heldige de som får dig!
   Knus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *