Gull-Gaver under Ninna K sitt juletre
Ukategorisert

5 tips til en personlig julegave

Nå nærmer det seg årets jul og der til hører jakten på den perfekte julepresangen til den eller de vi er glad i! Trenger du inspirasjon og nye ideer? Få 5 tips til en personlig gave her! (Fyyyy faen, dette hørtes jo ut som en dårlig reklame!)

Jeg er skikkelig glad i å gi og jeg syns det er enormt kjekt å gi en gave som er unik og personlig, som ikke blir brukt opp eller blir glemt.⭐️
Samtidig er ikke jeg millioner og gavmildheten min har ofte gjort meg fattig (oftest gavmildheten til meg selv og sushidamen da!)

Derfor skal du få 5 julegavetips her: 

 1. Scrapbook! Jeg har etterhvert lagd og fått en del scrapbooks selv og det slår like godt an hver gang! Det er utrolig rørende og kjekt å få! Det er den perfekte personlige og unike pressang, spør du meg! Det er en pressang som ikke blir glemt. Jeg tar fremdeles mine scrapbooks frem og ser i dem og hver gang tar jeg meg selv i å sitte å smile, le og grine litt! Den vekker så mange gode og personlige minner. I tillegg er det rørende at noen har lagt så mye tid og tanker i å lage en gave om og til deg!
  Kjøp en billig og fin bok – uten linjer på sidene. Fint om sidene er litt tykkere enn vanlige sider (de skal holde til lim og litt tyngde).
  Skriv ut bilder av minner som du har med den som skal ha pressangen.
  I alle japanphoto sine butikker går det an å koble telefonen direkte i en photoboks, velge ut hvilke bilder du vil ha, beskjære bildene, velge størrelse og skrive dem ut med en gang! Det er ikke dyrt og det er utrolig effektivt!
  Lim inn bildene og skriv noe til. Skriv inn noen sitater du finner på pinterest eller google, bruk farger og klistremerker!
 2. Månedens brev! Kjøp en fin liten boks som kan romme 12 konvolutter. Skriv et brev til hver måned. Det kan være inspirerende ord, noe fint om personen, en invitasjon, noe dere skal sammen, eller noe helt 5.! Det er kun fantastisen som setter grenser!
 3. Fotokalender! Mine søskende og jeg har de siste årene lagd en personlig kalender, med favorittbildene våre, til pappa og til besteforeldrene våre. Dette er alltid en god pressang å gi OG få! Den kan enkelt lages på nett! Søk fotokalender på google og det kommer opp et hav av muligheter! De blir levert ganske rask og julepressangen er klar!
 4. Kvalitetstur sammen. Det trenger ikke koste skjorta og trenger ikke være så avansert. Vi lever i verdens flotteste land med en storslått natur. Benytt deg av dette (hvis du er til friluftslivet) og dra på telttur sammen! Jeg kan kun snakke for meg selv, men jeg syns egentlig dagene tar hverandre i hverdagen. Det er mye run på og det er ikke tid til mye utenom jobb, trening, jobb, søvn og om igjen! Jeg vet det handler om prioritering – men det er et helt annet innlegg!
  Vel.. Focus, Ninna!
  Kjøp en sekk der du ligger ledetråder i om noe dere skal sammen. Ledetrådene kan være en teleskoppølsetang (er dette et ord?! Du vet hva jeg mener, sant?), et par vedkubber, fyrstikker, liggeunderlag, marsmellows (skumfiduser på dansk), en liten kniv, et spill av et slag. Pakk inn sekken og skriv et brev der du skriver litt om formålet med turen, skriv et hjemmelaget morsomt dikt om turen og til slutt – «Kan du gjette hva vi skal?»! 🙂
  Her har du en pressang som er gøy å gjette, noe å glede seg til og en tur med masser av kvalitetstid OG en opplevelse dere ikke vil glemme!
 5. Kulturell kveld! Hvis ikke du er til friluftslivet men er mer til storbyslivet, kan du kjøpe et hint til en kulturell kveld og pakke det inn. Skriv en tilhørende kort om hva dere skal! Gled deg til en kveld i kulturens tegn og gjør lattermusklene klar for en god omgang trening!

Håper du kan bruke noen av punktene, eller ble inspirert til å finne på noe helt annet! Har veldig lyst å høre hva du finner på!? Legg gjerne igjen en kommentar!??

God desember!!?

Xoxo Dansken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *