Ninna K ser skeptisk over solbrillene hennes og ser inn i kameraet
Ukategorisert

5 ting som irriterer vettet av meg!

Vi alle har noe som vi irriterer oss grenseløst over, som får oss til å koke og som ikke er til å overse!

Jeg er generelt veldig glad i folk, men det er 5 ting som får meg til å ta avstand og som får meg til å snakke høyt i de givne situasjonene! Mathias blir ofte litt flau over meg når ikke jeg klarer å holde kjeft og gå videre uten å kommentere, men jeg mener vi alle har en plikt her! Her får du 5 ting som får blodet mitt til å strømme litt raskere gjennom de sarte årene mine:

EN:

Folk som ikke overholder trafikkreglene må helt klart være på en ren 1. plass! Ja, jeg vet jeg er utlending og ikke har tatt lappen her i Norge, men hvis det er en som har full kontroll på reglene og kjører BRA bil, ja da må det være meg… Det sier pappa selv!

***
Bonus info om pappa-Bo: Han er verdens mest paranoide menneske! Du tenker sikkert jeg overdriver her, så derfor skal vi ta en liten gjettekonkurranse..

Hvor tror du oppvaskemaskinen til faren min befinner seg i huset?

1. På kjøkkenet?
2. På badet?
3. Han eier ikke en!

Hvis du sa nr. 2, hadde du fått et stort BESTÅTT! Mannen har plassert oppvaskemaskinen sin på badet.. JUST INCASE at det skulle forekomme en lekasje og det vil jo såklart ødelegge hele gulvet på kjøkkenet, som er tregulv! Så JA! Det er stort når pappa-Bo forteller meg at jeg er en god bilist og at han er trygg ved kjørslen min!***

Hvis du er en av de idiotene som er for fin til å bruke blinklyset ditt, så ta bussen! Det er ikke noe som irriterer meg mer enn dette! Her er det 3 konsekvenser av at ikke du bruker lyset:
– Du ødelegger all flyt i trafikken!
– Du ødelegger tilliten til andre bilister! Når ikke du blinker, stoler ikke vi andre på at andre gjør det heller!
– Du finner aldri ut om pæren har gått og at du egentlig kjører rundt i en til dels defekt bil! Tenk på dette neste gang du NESTEN har lyst å gi en blinkende faen i å bruke den lille blinkende gule dings på siden av bilen din! Det er plassert der for en grunn!

TO:

Mobilbruken til folk! Herreguuuud!
Har du noengang hatt en samtale med en, som plutselig får en SUPER livsviktig melding på facebook eller instagram og syns det er mye viktigere enn å fullføre samtalen med deg?! Det er mulig at jeg lukker over gjennomsnittet mye unødvendig og likegyldig piss ut i løpet av en dag, men vær så snill og ha litt pli!

Pakk vekk den jævla telefonen og fokuser på hva som foregår rundt deg! Jeg vet at jeg til tider sitter mye med telefonen selv, men det er slik jeg viser folk at akkurat nå, har ikke jeg lyst å snakke!Jeg på møte for et par uker siden – vi var rundt 8 stk i rommet og hun ene satt under HELE møtet og meldte, sendte snapper, sjekket facebook og instagram…. WTF?!… Og når folk går INN i deg på gata for de ikke ser opp fra telefonen når de går!!! og ikke faen heller om de unnskylder seg, nei! Aargh!
*Kampmodus aktivert!*

Jeg og Mathias gikk tur her om dagen – rundt Mosvatnet i Stavanger. Mot oss kom en mor med en vogn med en unge oppi. Jeg ble først glad av synet, for hun gikk og smilte og lo litt ned i vogna. Men da hun kom nærmere så jeg at mellom henne og ungen var telefonen hennes og virkeligheten var at hun gikk og smilte til telefonen sin og datteren hennes kunne sitte i vogna og se oppå baksiden av en telefon! Koselig tur!

TRE:

Når folk er påståelige og ikke klarer å si unnskyld eller innrømme feilene sine! Hva vondt gjør det å si unnskyld når du har gjort en feil? Blir du et bedre menneske ved ikke å ha en liten drøss med selvinnsikt?! NEI!! Tvert imot!

FIRE:

Når folk tror eller oppfører seg som er de viktigere enn andre! Bare for du tjener mer, har et større hus eller har en kulere bil, da er ikke du mer verdt enn personen som sitter på gata! Så pakk inn den jævla rolex klokken din! Du trenger ikke gå med den UTENPÅ jakka, det skinner rett i øyene og det blir tørke i nederste etasje! (Grunnen til jeg alltid bruker solbriller)!

FEM:

Mangel på kunderservice OG høflighet! Finn deg en annen jobb hvis ikke du klarer å smile eller ha blikkontakt OG finn et annet tidspunkt å handle på hvis ikke du er in the mood to show some love!

Det var alt for denne gangen – Takk for oppmerksomheten sier jeg bare!

Hva irriterer du deg over? ?

Spred some love, vær nærværende, gi en ekstra klem og en håndpotet (oversettelse: ????) til en fremmed!!
Peace out! ✌?

Xoxo Dansken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *