Ninna K sprer armene og føler seg fri
Ukategorisert

Vær tro mot deg selv!

Noe som har gått opp for meg i det siste er at livet ikke varer evig OG at faktisk så går det grævla fort (Ja, jeg er ganske skarp)!
Angsten for livet har vokst noe så inni hampen mye i de siste årene, men dette er et helt annet innlegg (som kommer på et tidspunkt!)!
Hvis ikke det var for at jeg er typen som slukner totalt om kvelden (som hadde jeg fått en på lampen med en gummihammer) med en gang jeg treffer puten,  så hadde jeg helt sikkert ligget søvnløs over dette om natten!

Jeg tenker blott at livet er aaaaaalt for kort til å holde igjen, spørre om lov, overveie, vente, stoppe opp, være en skygge av det du er kapabel til å gjøre.

Her er det 5 ting jeg må påminne meg selv inni mellom:

1. KJENN etter! Hva er det du vil? Hva brenner du for?
2. FØLG hjertet og magefølelsen!

3. LEV din egen drøm og ikke andres! 
4. VÆR til stede og vær grei med deg selv og andre!
5. INGEN mål er urealistiske.

Jeg har bestemt meg for ikke å bruke livet mitt på ting jeg ikke orker og som er energitappene på en negativ måte.
Jeg skal ha påfyll, jeg skal jobbe hardt, jeg skal gjøre ting som gjør meg glad! Jeg skal legge meg på kvelden og ha god samvittighet overfor meg selvikke bare i magen, men i hele sjela!
Jeg har bestemt meg for at når jeg blir eldre og har flere år å se tilbake på, skal jeg kunne se tilbake og tenke “Du gjorde alt du kunne! Du kjempet for det du hadde kjært og du gjorde hva du kunne for å være lykkelig – ikke bare i det lange løpet, men i NUET! Du gjorde det!”

Derfor har jeg startet ny blogg, men fremdeles i samme ånd. Jeg har i det siste følt at dagene er ubehagelig like og det vil jeg gjøre noe med! Jeg skal noe mer!
Derfor er drømmen å jobbe meg opp og gjøre MIN(E) ting (kanskje i tillegg til lærerlivet)! MIN(E) ting starter med bloggen min og instagram! Det er utrolig kjekt å se hvor mange som leser og følger med på bloggen og den enorme sjansen vil jeg ta imot og bruke! Jeg kaster meg gjerne ut i nye ting og lar meg rive med når livet byr på nye veier og er ikke det spennende???? Det er bare en «liten» hake ved dette… Det krever tålmodighet og det er dessverre noe jeg har ualminnelig lite av! 
?

.. Og da kommer tittelen til sin rett, folkens! Vær tro mot deg selv – Jeg vil gjøre mer av hva som gjør meg lykkelig og som gir meg påfyll! Jeg vil følge drømmene mine! Jeg vil spre mer kjærlighet og vær greiere med meg selv!⭐️

Gjør du det som gjør deg glad?

Snakkes!
Xoxo Dansken ?

Psssst… Følg meg gjerne på facebook (Ninna K) og instagram (@ninnakristine) for å få med deg når jeg publiserer nye innlegg! I tillegg vil jeg bli enormt glad heeeelt inni hjerta hvis du deler innleggene mine (hvis du syns de er verdt å dele – men det gjør du helt sikkert)! 🙂 #kravstor #sprebudskapet #værsåsnill

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *