Ninna K springer glad i skogen
Ukategorisert

Store planer og oppdatert blogg!

Halla!
Det er ganske lenge siden jeg har vært aktiv på bloggen og du har helt sikkert savnet å høre mer om det utrolig spennende livet mitt! Men ro deg ned.. Det er ikke helt uten mål og mening!

Før sommer holdt jeg på å gå rett i bakken da jeg var inne å sjekke statistikken min på bloggen og så at det var helt opp mot 11.000(!!!!!!!!!) lesere på èn og samme dag! Så jeg bestemte meg for at jeg skulle bli mer seriøs på blogger-fronten!
Jeg hadde lyst å få ny hjemmeside med litt mer profesjonelt og clean design, jeg ville slippe å skrive alle innlegg på to språk (selvom «Dansk udgave» sikkert var mer et selvoppfunnet språk» enn dansk!), jeg ville ha finere bilder og være mer stabil (går det AN? tenker du sikkert… og nei, egentlig ikke! Men nå mente jeg at jeg ville skrive flere innlegg og legge ut innlegg kontinuerlig).

Vet at du tenker at det umulig kan ta så jævla lang tid å få en hjemmeside på benene… Men jeg skal love deg at alt dette kan ta tid når en knapt vet hva en hjemmeside og en PC er!! Shiiit!?

Forestill deg at du som nordmann skal oversette en russisk direktesending fra stortinget, mens du har bind for øyene og kun forstår halvparten av begrepene du skal oversette! ?
… Jepp – der har du meg i «Ninna lager ny hjemmeside»-prosess!

DERFOR er det riiiiimelig flaks at jeg for 22 år siden havnet i samme klasse på barneskolen, som en fantastisk snill og verdens mest tålmodige kar som i dag er mannen bak denne hjemmesiden! TAKK til Nikolaj for å lage «idioter-lager-hjemmeside»-filmer, «idioter-lager-hjemmeside»-veiledninger og for å svare 24/7 på idiotiske spørsmål!
Som betaling har han nå muligheten for å starte egen underholdningsblogg med screenshots av dumme spørsmål i verdensklasse eller lage en powerpoint til årets julebord med en kopi av samtalen vår som underholdning!

Som du ser på hjemmesiden, er ikke alt helt ferdig og ikke alt er like fint…
MEN har en klar plan og HÅPER og krysser for at du har lyst å følge med!
Følg gjerne med på facebooksiden min der alle nye innlegg blir lagt inn! Free licens to share! 🙂

Xoxo Dansken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *