Mathias står og ser på Månafossen
Ukategorisert

Man har et standpunkt til man tar et nytt..

‼️‼️ OBS OBS ‼️‼️

Det er mulig du blir sjalu, spyr litt i munnen eller blir litt kvalm – true ekkel love story coming up.. ??

 1. Aldri skal jeg ha en dansk kjæreste!
 2. Aldri skal jeg flytte til Danmark!
 3. Ikke er jeg klar for å få meg kjæreste!

Når man har vært singel i en lengre periode (med noen få måneders unntakelse), er tinderslave og heter Ninna, blir man etterhvert over gjennomsnittet kravstor og kresen.

Jeg hadde derfor bestemt meg for at det var myyyye enklere å forbli singel – noe jeg egentlig oppriktig hadde forenet meg med og trives veldig godt med (Punkt 3 over ??). HVIS jeg engang skulle bli klar for å finne meg en type, skulle han i hvert fall ikke være dansk (punkt 1 over ??), for da vil han på et tidspunkt flytte til Danmark igjen og ikke f… om jeg noensinne skal flytte tilbake (punkt 2 ??) – Norge er mitt hjem og det er der jeg er lykkelig!!

Vel.. Det er nå et halvt år siden jeg fikk en match på tinder (MED EN DANSKE) som er avgjørende for der jeg i dag befinner meg!

Jeg sa følgende til typen jeg matchet med:

 1. Aldri skal jeg ha en dansk kjæreste.
 2. Aldri flytter jeg tilbake til Danmark.
 3. Jeg er ikke klar for å få meg kjæreste.

Motsvaret fra ham lød:

 1. Du har ikke møtt den rette dansken.
 2. Men om jeg blir glad i deg, flytter jo bare jeg til Norge.
 3. Greit, du blir vel det.

… 6 måneder, et nytt klesskap, utallige endorfiner, kilometerlange ekle kjærlighetsromaner, 5-6 timer telefonsamtaler annenhver dag, en million latterkramper, uheldige pms-perioder, et oldscool (og rimelig barnslig) kjærestebrev (se bilde under), pendling mellom Danmark og Norge omtrent annenhver helg, utallige tårevåte avskjedsseanser på togstasjonen senere, sitter jeg nå å gleder meg til fremtiden som aldri før…

Jeg har nemlig funnet ham.. Mathias! ❤️

Mannen som jeg ser for meg et liv med, mannen jeg har søkt, mannen jeg har oppgitt å finne, mannen som er VM i tålmodighet når jeg freaker helt ut, mannen som ber meg skjerpe meg når jeg trenger å skjerpe meg, mannen som får meg til å le selv på gråværsdagene, mannen som irriterer meg til jeg holder på å klikke i vinkel, mannen som vet hvor grensene mine går, mannen som støtter meg i alt, tross de fullstendig insane og til tider urealistiske drømmene mine, mannen som har troen på meg, mannen som ikke er redd når jeg er redd, mannen som elsker meg selv på de værste dager med PMS, mannen som aksepterer meg og respekterer meg, mannen som har sklidd rett inn i familien min, mannen som pisser for åpen dør, men som slår ned doringen etterpå, mannen som digger å være aktiv med meg, mannen jeg kan være meg selv med, mannen som er spontan og tar initiativ, mannen som er sosial, mannen som tør vise og si hva han føler for meg, mannen som er DANSK, mannen jeg er LIVREDD for å miste, #DRØMMEMANNEN!

Fiestaen er nå pakket, leiligheten OG jobben til Mathias er oppsagt og nøklene er levert. Han flytter offisielt til Norge og vi er mer enn klar til å gå fra distanseforhold til samboere!

Så.. konklusjonen er:

 1. Jeg flyttet til Norge, bodde der i 4,5 år og fant en tidligere kai-gutt fra Hirtshals (WTF?! ??‍♀️)!
 2. Jeg flytter ikke tilbake til Danmark, men Danmark og Norge blir ennå engang forenet.
 3. Jeg ble klar for å få meg kjæreste!

Jeg bøyer meg i støvet og har den villeste respekt for denne mannen! Han er beintøff, som hopper ut i noe helt nytt, sa opp leiligheten sin (i byen han digger) og flytter til et annet land, sa opp den faste jobben sin, før han fant en ny jobb i Norge (han har fått jobb nå da) og som aldri ser begrensninger i noe! Utrolig beundringsverdig!!

God sommer ?

Alt er bra! ??

Xoxo Dansken på den rosa sky!


DANSK UDGAVE:

‼️ OBS OBS ‼️

Det er mulig du bliver jaloux, kaster lidt op i munden eller får lidt kvalme – true ækel love story coming up.. ??

 1. Jeg skal aldrig have en dansk kæreste!
 2. Jeg skal aldrig flytte til Danmark!
 3. Jeg er ikke klar til at få mig en kæreste!

Når man har vært single i en længere periode (med nogen få måneders undtagelse), er tinderslave og hedder Ninna, bliver man efterhånden over gennemsnittet kræsen og får høje krav.

Jeg havde derfor bestemt mig for, at det var meeeeget nemmere at forblive single – noget jeg egentlig oprigtig havde forenet mig med og trives veldig godt med (Punkt 3 over ??). HVIS jeg engang skulle blive klar til at finne mig en kæreste, skulle han i hvert fall ikke være dansk (punkt 1 over ??), for så vil han på et tidspunkt flytte til Danmark igen og ikke f… om jeg nogensinde skal flytte tilbage (punkt 2 ??) – Norge er mit hjem og det er der jeg er lykkelig!!

Vel.. Det er nu et halvt år siden jeg fik en match på tinder (MED EN DANSKER) som er afgørende for der jeg i dag befinder mig!

Jeg sagde følgende til fyren jeg matchet med:

 1. Jeg skal aldrig have en dansk kæreste.
 2. Jeg flytter ikke tilbage til Danmark.
 3. Jeg er ikke klar til at få mig en kæreste.

Modsvaret fra ham lød:

 1. Du har ikke mødt den rette dansker.
 2. Men hvis jeg bliver glad for deg, flytter jeg jo bare til Norge.
 3. Fint nok, men det bliver du vel.

… 6 måneder, et nyt klædeskab, utallige endorfiner, kilometerlange ulækre kærlighedsromaner, 5-6 timer telefonsamtaler hveranden dag, en million latterkramper, uheldige pms-perioder, et oldscool (og rimelig barnlig) kærestebrev (se bilde under), pendling mellem Danmark og Norge omtrent hveranden weekend, utallige tårevåde afskedsseancer på banegården senere, sidder jeg nu og glæder mig til fremtiden som aldrig før…

Jeg har nemlig fundet ham.. Mathias! ❤️

Manden som jeg ser for mig et liv med, manden jeg har søgt, manden jeg har opgivet at finde, manden som er VM i tålmodighed når jeg freaker helt ud, manden som siger jeg skal tage mig sammen når jeg behøver at tage mig sammen, manden som får mig til at le selv på gråvejrsdage, manden som irriterer mig til jeg er ved at klikke i vinkel, manden som ved hvor mine grænser går, manden som støtter mig i alt, trods mine fuldstændig insane og til tider urealistiske drømme, manden som har troen på mig, manden som ikke er bange når jeg er bange, manden som elsker mig selv på de værste dage med PMS, manden som aksepterer mig og respekterer mig, manden som er gledet lige ind i min familien, manden som pisser for åben dør, men som slår ned brættet efter, manden som elsker at være aktiv med mig, manden jeg kan være mig selv med, manden som er spontan og tager initiativ, manden som er social, manden som tør vise og sige hvad han føler for mig, manden som er DANSK, manden jeg er ANGSTSLAGEN for at miste, #DRØMMEMANDEN!

Fiestaen er nu pakket, lejligheden OG jobbet til Mathias er opsagt og nøglerne er afleveret. Han flytter officielt til Norge og vi er mere end klar til at gå fra distanseforhold til samboere!

Så.. konklusionen er:

 1. Jeg flyttede til Norge, boede der i 4,5 år og fandt en tidligere kajdreng fra Hirtshals (WTF?! ??‍♀️)!
 2. Jeg flytter ikke tilbage til Danmark, men Danmark og Norge bliver endnu engang forenet.
 3. Jeg blev klar til at få mig en kæreste!

Jeg bøjer mig i støvet og har den vildeste respekt for denne mand! Han er PISSESEJ, som hopper ud i noget helt nyt, sagde sin lejlighed op (i byen han elsker) og flytter til et andet land, sagde sin faste stilling op, før han fandt et nyt job i Norge (han har fået job nu da) og som aldrig ser begrænsninger i noget! Utrolig beundringsværdig!!

God sommer ?

Xoxo Dansken på den lyserøde sky!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *