Ninna K tar bilde av seg selv i speilet på Sats treningssenter
Ukategorisert

Naken på treningssenter..

Livet kjører på skinner for tiden: ingen bøter, ingen verkstedsregninger eller motorstopp (mest av alt fordi Aurisen og jeg ble enige om å skille oss som delvis venner i september måned) og ingen ekstra tragiske dates..

Der imot er det mye positivt som skjer, såsom at det har snødd på Vestlandet og har ligget snø i rekordtid siden jeg flyttet til Norge, nemlig EN uke i morgen(!), jeg har fått gjenoppfrisket viten om at en tomat er en frukt, at det snart er jul og det betyr at jeg reiser til Danmark og skal være med familie og leve i en ukes alkohol-rus med gode venner! ??

Og en ting til… Jeg er inni en skikkelig bra treningsperiode som har vart i 3 måneder og det skal man ikke slippe ustraffet fra….

Dagen var søndag i uke 49 og jeg tenkte jeg skulle stikke på trening før de stengte KL. 21.

Jeg inntrer på SATS på bystasjonen ca. KL. 19, løper intervaller, trener rumpe og rygg – god økt og kl. 20.45 går jeg med det svette templet mitt ut i garderoben for å dusje.

Jeg tar en kjapp dusj for å få bedre tid i badstuen. Jeg setter meg på øverste rad i badstuen (der det er varmest), trekker meg helt inn i hjørnet, legger fra meg nøkkelen til garderobeskapet mitt (med alle tingene mine. Altså.. alle klær, veske, bilnøkler, telefon og hele livet mitt i) ved siden av meg i hjørnet, lener meg tilbake og slapper godt av… ahhhh…

Jeg sier meg ferdig og skal da plukke opp nøkkelen til «livet mitt», den glipper og forsvinner ned mellom sprekkene til den jævla godt sammenskrudde benken i badstuen! Vet ikke hvem faen som har skrudd sammen denne benken, men det er jææææævla godt håndverk (!!!!!)!

Jeg reagerer med først å si på godt gammeldags dansk «arrrrmen, for helvede da, Ninna!», ruller et par ganger med øyene og da jeg etterhvert blir bevisst om at jeg løper naken rundt meg selv, svett og rød av varmen, skjønner jeg at jeg er rammet av lettere panikk..

Ett par løsningsforslag dukker umiddelbart opp i hodet mitt mens jeg fortsatt løper rundt meg selv, inn og utav badstuen:

1. Jeg kan stikke ut i resepsjonen og spør om de kan hjelpe meg (det er allikevel ikke så mange på senteret nå før stengetid).

2. Jeg kan finne noe å brekke opp hengelåsen med.. (Jeg begynner å se meg rundt…)

Jeg ser ut øyenkroken at klokka har bikka 20.56 og panikken blir ikke mindre..

Til min store lettelse kommer det en ung jente inn i garderoben og jeg spør om ikke hun kan gå ut i resepsjonen å si at de ikke skal stenge før jeg kommer ut, at det er krise og forklarer situasjonen. Hun ser litt ukomfortabel ut ved det faktum at en litt panikken, naken person ber henne om en tjeneste, men hun er hjelpsom og oppfyller ønsket mitt..

Da hun har gått ser jeg til enda en stor lettelse at det står en vannskraper med et langt skaft ved dusjen!

Jeg griper den i en helvetes fart, går inn i badstuen i et utrolig beredt kampmodus som minner om Mel Gibson som griper flagget før kampen mot englenderne i «Braveheart», legger meg ned på alle fire – naken – med rumpa rettet mot taket (heldigvis hadde jeg trent ass denne kvelden, ellers hadde det vært et mer morsomt enn sexy syn (som det jo var)).

Jeg svetter og har vondt i knærne etter å ha holdt på med det jævla lite samarbeidsvillige skaftet i noe som minner om 7-8 minutter.. Endelig finner jeg ut at det kanskje var lurt å ta av selve «hodet» på skraperen og kun bruke skaftet, ettersom jeg har fått dyttet nøkkelen enda lengre inn i hjørnet..

Etter ett par forsøk lykkes det meg å få ut the magic key og gleden er stor! Jeg jubler høyt og takknemlig, hopper et par ganger og går ut å låser opp skapet mitt.

Jeg lærte tre ting denne kvelden:

1. Vær takknemlig for alt du har innelåst i et skap – det betyr mer enn du aner.

2. Ikke ta en nøkkel forgitt.

3. Alltid tren ass’en din, i tilfelle av nødstilfeller.

Xoxo Dansken


DANSK UDGAVE:

Livet kører på skinner for tiden: ingen bøder, ingen værkstedsregninger eller motorstop (mest af alt fordi Aurisen og jeg blev enige om at skille os som delvis venner i september måned) og ingen ekstra tragiske dates..

Der imod er der meget positivt som sker, såsom at det har sneet på Vestlandet og har ligget sne i rekordtid siden jeg flyttede til Norge, nemlig EN uge i morgen(!), jeg har fået genopfrisket viden om at en tomat er en frukt, at det snart er jul og det betyder at jeg rejser til Danmark og skal være sammen med familie og leve i en uges alkohol-rus med gode venner! ??

Og en ting til… Jeg er inde i en ordentlig god træningsperiode som har varet i 3 måneder og det skal man ikke slippe ustraffet fra….

Dagen var søndag i uge 49 og jeg tænkte at jeg skulle stikke på træning før de lukkede KL. 21.

Jeg indtræder på SATS på bystasjonen ca. KL. 19, løber intervaller, træner ass og rygg – god økt og kl. 20.45 går jeg med mit svedige tempel ud i garderoben for at gå i bad.

Jeg tar et hurtigt bad for at få bedre tid i saunaen. Jeg sætter meg på øverste rad i saunaen (der det er varmest), trækker mig helt ind i hjørnet, lægger nøglen fra mig til garderobeskabet (med alle mine ting. Altså.. alt tøj, taske, bilnøgler, telefon og hele mit liv i) ved siden af mig i hjørnet, læner mig tilbage og slapper godt af… ahhhh…

Jeg siger mig færdig og skal så samle nøglen op til «mit liv», den glipper og forsvinder ned mellem sprækkerne til den fucking godt sammenskruet bænk i saunaen! Ved ikke hvem fanden som har skruet denne bænken sammen, men det er saaaaaatans godt håndværk (!!!!!)!

Jeg reagerer med først med at sige på godt gammeldags dansk «arrrrmen, for helvede da, Ninna!», ruller et par gange med øjnene og da jeg efterhånden bliver bevidst om at jeg løber nøgen rundt om mig selv, svedig og rød av varmen, forstår jeg at jeg er rammet af lettere panik..

Et par løsningsforslag dukker umiddelbart op i mit hoved mens jeg fortsatt løber rundt om mig selv, ind og ud af saunaen:

1. Jeg kan smutte ud i receptionen og spørge om de kan hjælpe mig (det er alligevel ikke så mange på centeret nu før lukketid).

2. Jeg kan finde noget at brække hængelåsen op med.. (Jeg begynder at se mig rundt…)

Jeg ser ud af øjenkrogen at klokken har tippet 20.56 og panikken bliver ikke just mindre..

Til min store lettelse kommer det en ung jente ind i garderoben og jeg spørger om ikke hun kan gå ud i receptionen og sige at de ikke skal lukke før jeg kommer ud, at det er krise og forklarer situationen. Hun ser lidt ukomfortabel ud ved det faktum at en lidt panikken, nøgen person beder hende om en tjeneste, men hun er hjælpsom og opfylder mit ønske..

Da hun er gået ser jeg til endnu en stor lettelse at der står en vannskraper med et langt skaft ved bruseren!

Jeg griber den i en helvedes fart, går ind i saunaen i et utrolig beredt kampmodus som minder om Mel Gibson som griber flaget før kampen mot englænderne i «Braveheart», ligger mig ned på alle fire – nøgen – med rumpen rettet mod loftet (heldigvis havde jeg trænet ass denne aften, ellers havde det været et mere morsomt end sexy syn (som det jo var)).

Jeg sveder og har ondt i knærne efter at have moslet rundt med det satans lidt samarbeidsvillige skaft i noget som minder om 7-8 minutter..

Endelig finder jeg ud af at det måske var smart at tage selve «hovedet» på skraperen af og kun bruge skaftet, eftersom jeg har fået skubbet nøglen endnu længere ind i hjørnet..

Efter et par forsøg lykkedes det mig at få the magic key ud og glæden er stor! Jeg jubler højt og taknemlig, hopper et par gange og går ud og låser mit skab op.

Jeg lærte tre ting denne aften:

1. Vær taknemlig for alt du har indelåst i et skab – det betyder mere end du aner.

2. Ikke tag en nøgle forgivet.

3. Altid træn ass’en i tilfælde af nødstilfælde.

Xoxo Dansken

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *