Familie

Hjertesukk midt på natta

Jeg skriver dette innlegget klokken 1 på natta…

Jeg vet ikke om det er alderen som spiller inn, om det er for jeg er en over gjennomsnittet følsom person eller om det er for jeg for noen måneder siden sluttet på p-pillene og hormonene er helt ute av balanse, men jeg får ikke sove! Tankene surrer rundt i hodet..

.. Ikke for jeg er lei meg, men for tanker som jeg lenge har prøvd å håndtere ikke vil gi seg helt og dukker opp med jevne mellomrom!

Jeg er sikker på at alle familier har deres issues å deale med, eller kanskje fremdeles i skrivende stund kjemper med, og prøver på hver deres måte å finne en god eller knapt så god måte å løse dem på. Men disse problemene (jeg liker hellere å kalle dem utfordringene) gjør oss til dem vi er, hva enten det styrker eller ødelegger båndene imellom oss.

Min familie er ikke en unntakelse. Vi har vært nødt å se hverandre, livet og døden i øyene – noe vi ikke selv har valgt! Dette gjør noe med deg og dem du står nærmest. Alle takler (og opplever) ting på hver sin måte.

Vi har misforstått, vi har gitt opp, vi har funnet motet igjen, vi har kjempet og vi har reist oss og alt dette har medført at vi i dag står sterkere enn noensinne!! Veien har vært grusom, vond og uendelig lang, men VERDT ALT!

Vi klarer nå å le sammen, slappe av sammen, snakke sammen, grine sammen, ikke bare høre men lytte til hverandre og vi klemmer hinanden mye mer enn andre familier!

Og her kommer det: Grunnen til jeg ligger søvnløs denne søndag natten er at kjærligheten til familien min er så ubeskrivelig stor at det er vondt! Det er vondt at vi «bare» har dette ene livet sammen! Det er vondt å tenke på at det engang, om forhåpentligvis mange år, skal ta slutt! Jeg vet ikke hvorfor jeg tenker så destruktive tanker om noe så vakkert og fantastisk og når jeg har en ung og frisk familie! Men en ting er sikkert: jeg elsker familien min utrolig højt og jeg vil nyte hvert eneste sekund jeg har med dem! De er de tøffeste, sterkeste, råeste, mest godhjertede og dyrebare menneskene jeg vet om! ❤️

Ta vare på dem du elsker, gi dem en ekstra klem og aldri ta dem forgitt!

God natt!

Xoxo Dansken

Skipper skræk med sin flok ❤️

_____________________________________________

DANSK UDGAVE: 

Jeg skriver dette indlæg klokken 1 om natten..
Jeg ved ikke om det er alderen som spiller ind, om det er for jeg er en over gennemsnittet følsom person eller om det er for jeg for nogen måneder siden stoppede på p-pillene og hormonene er helt ude af balance, men jeg kan ikke sove! Tankene spinner rundt i hovedet…

.. Ikke fordi jeg er ked af det, men fordi tanker som jeg længe har prøvet at håndtere ikke vil give sig og dukker op med jævne mellemrum.

Jeg er sikker på at alle familier har deres issues og deale med, eller måske stadig i skrivende stund kæmper med, og prøver på hver deres måde at finde en god eller knapt så god måde at løse dem på. Men disse problemer (jeg vil hellere kalde dem udfordringerne) gør os til dem vi er, hvad enten det styrker eller ødelegger båndene imellem os.

Min familie er ikke en undtagelse. Vi har været nødt til at se hinanden, livet og døden i øjnene – noget vi ikke selv har valgt! Dette gør noget med dig og dem du står nærmest. Alle takler (og oplever) ting på hver sin måde.

Vi har misforstået, vi har givet op, vi har fundet modet igen, vi har kæmpet og vi har rejst os igen og alt dette har medført at vi i dag står stærkere end nogensinde!! Vejen har været grusom, gjort ond og uendelig lang, men ALT VÆRD!

Vi kan nu le sammen, slappe af sammen, snakke sammen, græde sammen, ikke bare høre men lytte til hinanden og vi giver flere knus til hinanden end andre familier!

Og her kommer det: Grunden til jeg ligger søvnløs denne søndag nat er at kærligheden til min familie er så ubeskrivelig stor at det gjør ondt! Det gør ondt at vi «bare» har dette ene liv sammen! Det gør ondt at tænke på at det engang, om forhåpentligvis mange år, skal ende! Jeg ved ikke hvorfor jeg tænker så destruktive tanker om noget så smukt og fantastisk og når jeg har en ung og frisk familie! Men en ting er sikkert: jeg elsker min familie utrolig højt og jeg vil nyde hvert eneste sekund jeg har med dem! De er de sejeste, stærkeste, vildeste, mest godhjertede og dyrebare mennesker jeg kender! ❤️

Pas godt på dem du elsker, giv dem en ekstra krammer og tag dem aldrig forgivet!

God nat!

Xoxo Dansken

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *