Ninna K står med et spørsmålstegn foran fjeset
Ukategorisert

ETTERLYSNING!!

Dansk udgave finder du under billedet, længere nede i teksten

SINGEL MANN MELLOM 25 OG 32 ÅR GAMMEL MELDT SAVNET!!!

Forsvinningstidspunktet er enda ukjent.
Ta kontakt HER eller legg igjen en kommentar dersom du har sett en mann som kan gå inn under nedenstående beskrivelse:
(OBS: Kvinnfolk kan utvise svær mistenkelig atferd rundt denne mannen!)

 • Et karakteristisk trekk ved denne mannen er smilet hans. Man blir satt ut et øyeblikk og tenker umiddelbart undrende: «Wow.. Relaaaaax darling! Er det mulig å ha så fint et tannsett?!» Man ser på den smilende mannen igjen og tenker: «Ja, det er mulig!»
 • Over 173 cm høy. Man føler seg lett oversett i samvær med den savnede.
 • Øyenfarge er ukjent. Vær forsiktig for man blir lett trollbundet og fanget og det er vanskelig å glemme hendelsen igjen!
 • Normal av bygning. Men den aktive livsstilen hans kan ha fremprovosert et fint spenstig endestykke og et markert skulder- og mageparti! 
 • Rebelsk anlagt: Han kan f.eks. finne på å innføre nakentirsdag, ha på shorts en dag i oktober, kan finne på å ha på kapsen med skyggen motsatt vei eller verst av alt…. Spise lørdagsgodt på en onsdag!
 • Aktiv og tar seg gjerne en overnatting i naturen i telt Dette er noe som kan gjøre etterforskningen ekstra vanskelig når han ofte er i bevegelse og gjemmer seg oppe i fjellet, langt unna sivilbefolkningen – let gjerne etter det varme lyset fra bålet som han sannsynligvis sitter å varmer seg ved, sammen med hunden sin, og kobler ut tankerne med blikket festet til flammene.  
 • Utrolig god sans for humor. Hvis du ser en mann som har en naturlig evne til å kødde med vilkårlige ting (kan være alvorlige emner også) og utviser en solid omgang selv-ironi – Ja, da er det ham!! 
 • Kreativ når det kommer til mat-kunnskaper. Han lager mat på bål selv med de færreste midlene tilgjengelig, men han har også vett nok til å kjøpe et brett sushi med hjem fra den lokale sushi restauranten!
 • Liker mye forskjellig musikk. Det er derfor ikke utenkelig at du vil treffe ham på konserter. 
 • Initiativrik og fantasifull – Et par faktorer som også kan ha en påvirkningkraft på etterforskningen. Han finner på mye rart: Klatre gjerne i trer eller vanlige klatrevegger, skøyter på kalde vinterdager, går på langrenn, vinterbader, reiser en spontan tur på fjellet og står på ski eller snowboard, finner på å reise på en uplanlagt helgetur til storbyen, reiser til Nord-Norge for å se nordlyset, tar på kino osv..

NØL ikke med å ta kontakt… Denne mannen må finnes så ikke han går hvileløs rundt alene ute i den kalde, hensynsløse og ubarmhjertige verden!

Xoxo den bekymrede Dansken

15978220_10154746858755169_1513428256_n

OBS: Ironi er hverdagskost!


DANSK UDGAVE:

SINGLE MAND MELLEM 25 OG 32 ÅR GAMMEL MELDT SAVNET!!!

Forsvindingstidspunktet er endnu ukendt.
Tag kontakt HER eller smid en kommentar hvis du har set en mand som kan gå ind under nedenstående beskrivelse:
(OBS: Kvindfolk kan udvise yderst mistænkelig adfærd med denne mand indenfor rækkevide!)

 • Et karakteristisk træk ved denne mand er hans smil. Man bliver sat ud af kurs et øjeblik og tænker umiddelbart undrende: «Wow.. Relaaaaax darling! Er det muligt at have så fint et tandsæt?!» Man ser på den smilende mand igen og tænker: «Ja, det er muligt!»
 • Over 173 cm høy. Man føler sig nemt overset i samvær med den savnede.
 • Øjenfarven er ukdendt. Vær forsigtig for man bliver nemt troldbundet og fanget og det er vanskeligt at glemme hændelsen igen!
 • Normal af bygning. Men hans aktive livsstil kan have fremprovokeret et fint spænstigt endestykke og et markeret skulder- og maveparti! 
 • Rebelsk anlagt: Han kan f.eks. finde på at indføre nøgentirsdag, have shorts på, på en dag i oktober, kan finde på at have kasketten omvendt på med skyggen modsat vej eller værst af alt…. Spise lørdagsslik på en onsdag!
 • Aktiv og tager sig gerne en overnatning i naturen i telt Dette er noget som kan gøre efterforskningen ekstra vanskelig, når han ofte er i bevægelse og gemmer sig oppe i fjeldene, langt væk fra civilbefolkningen – led gerne efter det varme lys fra bålet som han sandsynligvis sidder og varmer sig ved, sammen med sin hund, og kobler tankerne af, med blikket fæstet til flammerne.  
 • Utrolig god sans for humor. Hvis du ser en mand som har en naturlig evne til at tage pis på vilkårlige ting (kan også være alvorlige emner) og udviser en solid omgang selvironi – Ja, så er det ham!! 
 • Kreativ når det kommer til mad-kundskaber. Han laver mad over bål selv med de færreste midler tilgængelig, men han har også nok mellem ørene til at kjøpe et bræt sushi med hjem fra den lokale sushi restaurant!
 • Bred musiksmag. Det er derfor ikke utænkeligt at du vil møde ham til koncerter. 
 • Initiativrig og fantasifuld – Et par faktorer som også kan have en påvirkningkraft på efterforskningen. Han finder på mange ting og sager: Klatre i trær eller almindelige klatrevæge, skøjter på kolde vinterdage, går på langrendski, vinterbader, smutter en spontan tur på fjeldet og står på ski eller snowboard, finder på at rejse på en uplanlagt weekendtur til storbyen, rejser til Nord-Norge for at se nordlyset, tager i biografen osv..

NØL ikke med at tage kontakt… Denne manden må findes, så han ikke går hvileløs rundt alene ude i den kolde, hensynsløse og ubarmhjertige verden!

Xoxo den bekymrede Dansken

OBS: Ironi er hverdagskost!

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *