Ukategorisert

Visste du at du ser 20 % tykkere ut på bilder? Bli inspirert av gode funfacts!

Jeg har alltid, siden jeg meldte min ankomst i tenårene, hatt en fantastisk evne til å legge på meg! Men heldigvis er jeg typen som er ganske flink å manipulere med meg selv! (Hvem er ikke det?) Jeg er flink å dikte spennende historier som ikke alltid stemmer overens med virkeligheten. Dette gjør jeg spesielt når det kommer til mitt eget kroppsbilde.

Det fins to typer folk her i verden:
1. Typen som kan spise ubegrenset av alt, drikke sausen etter middagen (som inneholder ca 1000 kcal), spise en pose med chips hver dag uten det påvirker den alltid perfekte og slanke kroppen.
2. Og så har vi typen som kun trenger å se på en sjokoladebit og WOOOPS… 8 kilo tyngre. Jeg tilhører selvfølgelig denne typen.

Jeg er oppvokset i en familie der fristelsene kun kom frem en dag i helgen (eller når barna hadde lagt seg), og det setter jeg stor pris på! Mener det er helt uhørt når foreldre gir barna sine unødvendige «belønninger» i hverdagen(!!!!).
Da jeg var yngre hadde ikke jeg verdens mest solide metaforiske ryggrad – Jeg hadde så å si ingen! Så da jeg flyttet hjemmefra i en tidlig alder, fikk det usunne livet fritt spill! FREEEEDOOOOM!

Jeg kan forsikre dere om at jeg jobbet hardt for den perfekte kroppen!!!! Har dere noensinne tenkt på hvor slitsomt det er å spise en pose med ostepopp spist med total ned-bitte negler, skylle ned med en coca cola MENS du skal ligge å se på Disney Channel hver kveld! Har dere noensinne tenkt på hver slitsomt det er å trykke i seg kake hver gang en er på jobb eller å drikke alkohol hver helg (og ligge å spy og rope på elgen dagen derpå – det slanker nemlig!), eller hvor slitsomt det er å sette seg opp på den kule mopeden sin til en swiptur innom McDonald’s når du er sliten etter en lang dag på skole og jobb?!

Siden den gang har kroppen min vært som en jojo – Opp og ned i vekt hele tiden. MEN heldigvis er jeg flink å finne på fantasifulle og ganske gode funfacts!!
Jeg fant ut at jeg kunne begynne å røyke og gå i solarium. GENIALT! For hver gang du har lyst å spise noe usunt tar du bare en røyk i stedet og i stedet for å slanke deg, kan du bare gå i solarium og bli brun – for brun slanker!!!  

Men en ting jeg ikke helt skjønte var at når det ble tatt bilder av meg, da så jeg ganske tykk ut! Jeg gikk til farmor med dette dilemmaet. Heldigvis kunne farmor berolige meg med at hun hadde lest en plass, at på bilder ser du 20 % tykkere ut enn det en egentlig er i virkeligheten. FLAKS tenkte jeg og spiste en smultring!!

Så flyttet jeg til Norge og fant ut at de i Norge hadde myyyye mindre klesstørrelser og de bare gjorde størrelsene mindre og mindre for hver gang jeg skulle kjøpe klær.

Det åpnet et nytt treningssenter i Sandnes, jeg meldte meg inn og ble hektet på spinning og generelt trening!! Jeg begynte å spise sunt, droppa alt usunt i hverdagene og fant ut innen lenge (tro det eller ei) at du IKKE ser 20 % tykkere ut på bilder, at du IKKE ser tynnere ut når du er brun, og at de IKKE har mindre klesstørrelser i Norge og at du IKKE ser veldig mye slankere ut bare for du tok på en SVART, stram kjole (henviser til bildet under. Følte meg btw skikkelig smashing den kvelden!). Men det var noen utrolig gode funfacts og det funket i mange år! Feel free to use!

I forhold til røyken: Jeg prøvde i 6 år å bli avhengig, men fikk det rett og slett ikke til! Så jeg ga opp!

Xoxo Dansken i en ny kropp

15493959_10154646299955169_883323774_n
Alkohol slanker når en spyr dagen derpå.
15451197_10154646280290169_14926924_n
Svart slanker! (just so you know)
efter
Kjekt når en kan være inn forbi rammen på speilet 🙂
run
Aktivt liv får smilet frem – også i øynene!

DANSK UDGAVE

Jeg har altid, siden jeg meldte min ankomst i teenageårene, haft en fantastisk evne til åog tage på! Men heldigvis er jeg typen som er ganske dygtig til og manipulere med meg selv! (Hvem er ikke det?) Jeg er dygtig til og digte spændende historier som ikke altid stemmer overens med virkeligheden. Dette gør jeg specielt når det kommer til mit eget kropsbillede.

Der findes to typer folk her i verden:
1. Typen som kan spise ubegrænset af alt, drikke sovsen efter aftensmaden (som indeholder ca 1000 kcal), spise en pose med chips hver dag uden det påvirker den altid perfekte og slanke krop.
2. Og så har vi typen som kun skal se på et stykke chokolade og WOOOPS… 8 kilo tungere. Jeg tilhører selvfølgelig denne type.

Jeg er opvokset i en familie hvor fristelserne kun kom frem en dag i weekenden (eller når børnene var gået i seng), og det sætter jeg stor pris på! Mener det er helt uhørt når forældre giver sine børn unødvendige «belønninger» i hverdagen(!!!!).
Da jeg var yngre havde jeg ikke verdens mest solide metaforiske rygrad – Jeg havde stort set ingen! Så da jeg flyttede hjemmefra i en tidlig alder, fik det usunde liv frit spil! FREEEEDOOOOM!

Jeg arbejdede hård for den perfekte krop, kan jeg forsikre jer om!!!! Har I nogensinde tænkt på hvor hårdt det er at spise pose med ostepops, spist med total nedbidte negle, skylde ned med en coca cola MENS du skal ligge og se Disney Channel hver aften! Har I nogensinde tænkt på hver hårdt det er at trykke kake i hovedet hver gang man er på arbejde eller at drikke alkohol hver weekend (og ligge og kaste op og råbe af det stakkels toilet dagen derpå – det taber man sig nemlig af!), eller hvor hårdt det er at sætte sig op på den seje sin scooter til en swiptur indenom McDonald’s når du er træt efter en lang dag i skole og på arbejde?!

Siden dengang har min krop været som en jojo – Op og ned i vægt hele tiden. MEN heldigvis er jeg dygtig til at finde på fantasifulde og ganske gode funfacts!!
Jeg fandt ut af at jeg kunne begynde at ryge og gå i solarium. GENIALT! For hver gang man har lyst til at spise noe usundt tager du bare en cigaret i stedet for og i stedet for at tabe dig, kan du bare gå i solarium og blive brun – for brun slanker!!!  

Men en ting jeg ikke helt forstod var, at når der blev taget billeder af mig så så jeg ganske tyk ud, så jeg gik til farmor med dette dilemma. Heldigvis kunne farmor berolige mig med at hun hadde læst et sted, at på billeder ser du 20 % tykkere ud end det du er i virkeligheten. HELDIGT tænkte jeg og spiste en donut!!

Så flyttede jeg til Norge og fandt ud af at de i Norge havde meeeget mindre tøjstørrelser og at de bare gjorde størrelserne mindre og mindre for hver gang jeg skulle købe tøj.

Der åbnede et nyt træningscenter i Sandnes, jeg meldte mig ind og blev vild med spinning og generelt træning!! Jeg begyndte at spise sundt, droppede alt usundt i hverdagene og fandt ud af inden længe (tro det eller ei) at du IKKE ser 20 % tykkere ud på bilder, at du IKKE ser tyndere ud når du er brun, og at de IKKE har mindre tøjstørrelser i Norge og at du IKKE særlig meget slankere ud bare for du tog en SORT, stram kjole på (henviser til billedet over! Følte mig btw virkelig sexet den aften). Men det var nogen utrolig gode funfacts og de fungerede for mig i mange år! Feel free to use!

I forhold til rygning: Jeg prøvede i 6 år at blive afhængig, men jeg fik det simpelthen ikke til at lykkes. Så jeg gav op!

Xoxo Dansken i en ny krop

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *